Bröllop

Låt oss föreviga er dag!

Eftersom ni hittat hit går ni antagligen i bröllopstankar, så låt mig berätta lite om vad jag kan göra för er. Jag heter Anders Skoorell och driver sedan 10 år företaget Skoorell Photography. Under åren har jag fotograferat många bröllop och alla är unika. Utifrån brudparets, alltså era, önskemål och mina förslag skapar vi tillsammans bilder som ni blir nöjda med och kan titta tillbaka på och minnas er stora dag.

Jag strävar alltid efter att få personliga och varierande bilder där helheten kommer med, er kärlek till varandra, lyckliga ögonblick med både skratt och lyckotårar, närbilder på detaljer, och de där extra bilderna som är så viktiga, bilder på gäspande barn eller glada föräldrar som kastar risgryn efter vigseln. Alla de här bilderna gör det till just ert bröllop!

Under årens lopp har jag fotograferat bröllop och bröllopsporträtt på många platser – i kyrkor i olika storlekar; utomhus vid skogstjärnar och vid graffitimålningar, i ekhagar, trädgårdar och på lekplatser; och inomhus i studion samt på herrgårdar och slott. Allt efter era önskemål.

För att vara förberedda och så avslappnade det går på den stora dagen när bröllopsbilderna skall tas erbjuder jag alltid en testfotografering innan där vi diskuterar vad ni vill ha för typ av bilder, och provfotograferar. Så låt oss prata om vad ni har för tankar och ideer, om hur ni vill att ert bröllop skall se ut och låt mig sedan hjälpa er att föreviga detta, låt oss tillsammans skapa era bröllopsbilder. 

Bröllopsplanering och prislista

Här ser ni förslag på bröllopspaket och exempel på hur tiden kan fördelas men givetvis kan tider och ideer anpassas efter era önskemål och behov. Det går alltid att uppdatera album till större eller med fler sidor, och köpa till tackkort, pappersbilder eller canvastavlor, för att nämna några exempel. 

Vi samarbetar även med stylist och kan erbjuda paketpris inkl. styling
Resor inom Trollhättans kommun ingår. I övrigt utgår reseersättning enligt överenskommelse

  • Ett första möte där vi kollar bilder / album och pratar om hur ert bröllops plan ser ut.
  • En provfotografering oftast på platsen där porträtten skall tas.
    Detta för att testa platsen och att ni skall veta vad som händer på bröllopsdagen. Så är det lite mindre att tänka på denna dagen som är full av nervositet ändå.
  • Bröllopsdagen sker utifrån den individuella planen vi har gjort för just ert bröllop. Varje bröllop är unikt även om det finns en viss grundstruktur.
  • Snart efter bröllopet kommer ni få ett urval av bilder som ett digitalt album som ni kan dela med dom ni vill skall få se.
  • Sedan redigeras alla bilder och ett albumförslag skickas som ni får godkänna innan det går till tryck.
  • Här finns det även möjlighet att beställa tackkort, förstoringar och extra album m.m.

Brons

3 timmar fotografering. Det ingår ett planeringsmöte samt testfotografering.
Tiden fördelas vanligen på: Porträttfotografering, Fotografering av vigsel samt gratulationer efteråt.
Samtliga utvalda bilder högupplösta (minst 120 stycken) Album A6 inbundet med 26 sidor.

Pris 6.495 kr

Silver

5 timmar fotografering. Det ingår ett planeringsmöte samt testfotografering.
Tiden fördelas vanligen på: Förberedelser, Porträttfotografering, Fotografering av vigsel samt gratulationer efteråt.
Samtliga utvalda bilder högupplösta (minst 200 stycken) Album A4 inbundet med 26 sidor.

Pris 9.995 kr

Guld

8 timmar fotografering. Det ingår ett planeringsmöte samt testfotografering.
Tiden fördelas vanligen på: Förberedelser Porträttfotografering, fotografering av vigsel samt gratulationer efteråt, middagen.
Samtliga utvalda bilder högupplösta (minst 300 stycken) Album A4 inbundet lay-flat med 26 sidor

Pris 13.995 kr

Platinum

12 timmars fotografering. Det ingår ett planeringsmöte samt testfotografering.
Tiden fördelas vanligen på: Förberedelser, Porträttfotografering, Fotografering av vigsel samt gratulationer efteråt, Middagen och festen.
Samtliga utvalda bilder högupplösta (minst 400 stycken) Album A4 inbundet lay-flat med 36 sidor

Pris 18.995 kr