Boxskylt

Jag erbjuder individanpassade boxskyltar i trä, tillverkade med laser. Ni kan välja mellan olika storlekar, olika material (MDF, plywood eller massivt trä där det sistnämnda är nedtaget och sågat lokalt), vilken text som skall vara med, om ni vill ha ett foto på hästen, eller om ni vill ha med någon av våra utvalda bilder. Allt detta går att välja i beställningsformuläret. Om du bor inom rimligt avstånd kan jag komma ut och fotografera din häst och lägga in ett foto på den på boxskylten. Bor du längre bort eller redan har ett foto kan du skicka det.

Standardstorlek är ca 25 x 15 cm på alla skyltar. Vill ni ha något annat mått så säg bara till så löser vi det.
De olika materialen vi erbjuder:

MDF (träfiberskiva) kan användas som den är eller målas innan man kör den i laser. Här är ett exempel på målad MDF. Färgen går givetvis att variera.

Pris
199 kr Omålad
249 kr Målad
Klarlack som efterbehandling +30 kr
Tillval av bild +50 kr

Plywood, en ljus träskiva med trästruktur. Denna går även att få med foto på tex hästen inbränt.

Pris
299 kr
Klarlack som efterbehandling +30 kr
Tillval av bild +50 kr
Tillval av foto +150 kr

Massivt trä, avverkat och sågat ett par kilometer från verkstaden, där det även hyvlas, slipas och bearbetas
Pris
399 kr
Klarlack som efterbehandling +30 kr
Tillval av bild +50 kr
Tillval av foto +150 kr

Beställning av boxskylt

För att göra det så enkelt som möjligt att skapa er boxskylt, finns ett digitalt formulär där ni kan fylla i all info och även ladda upp ett foto av hästen. Om ni har några speciella önskemål angående er skylt så hör av er med era idéer så löser vi det.
Efter att ni fyllt i formuläret så kommer ni att få ett mail med en korrektur på hur det kommer att se ut. Efter att ni godkänt detta så startar jag er skylt i lasern.