Laser+Bröllop=Sant

Utöver olika fotoerbjudanden erbjuder jag även personliga, lasergraverade produkter utifrån just era önskemål och behov. Det är ekologiska produkter som jag tillverkar för hand, utformade för just ert bröllop, där form och design anpassas utifrån ert tema och er stil. Exempel är olika bordsplaceringar (i form av hjärtan, gitarrer, klädnypor, brickor, m.m.), gästböcker (t.ex. i form av pussel) och bröllopsskyltar i olika storlekar. Dessa unika produkter skapar en personlig touch och blir även ett minne för gästerna att ta med hem. 

Placerings ”kort”
Jag skapar personliga och unika palaceringskort utifrån era idéer och visioner.
Materialen jag jobbar med just nu är MDF, plywood och trä som avverkas, sågas och bearbetas inom 5 km från min verkstad. Detta gör det till ett väldigt miljövänligt alternativ eftersom det inte krävs långa transporter m.m

Priset avgörs av materialet, storlek och antal.

Fråga efter pris för just er produkt.

Glasunderlägg
Detta blir en fin detalj vid dukningen. Designen skapar vi utifrån era önskemål. Men kan antingen ha alla med samma namn och design, eller så använder man dom för att skapa ett placeringskort, vilket gör att det till ett unikt minne från bröllopsfesten.

Jag skapar även skyltar, nyckelringar, skärbrädor m.m.
Det är bara fantasin som sätter gränser.